Meteen naar de inhoud

Mijn specialismes

Heren

Het knippen en kappen van mannen is louter vakmanschap. Of je voor een knipbehandeling komt of voor het trimmen van je baard, bij mij als mannenkapster ben je aan het juiste adres. Ik beheers alle fijne kneepjes van het heren vak. Van een klassieke coupe tot een eigentijds model: alles is mogelijk. Met mijn deskundig oog voor de man en deskundigheid op de eerste plaats. Ik zorg ervoor dat mijn klant tevreden de deur uit gaat.

Tips voor een fantastisch totaalplaatje

Mijn belangrijkste doel is dat jij weer piekfijn voor de dag komt na je kappersbezoek. Daarbij is er niet alleen aandacht voor je kapsel, maar juist ook voor je algehele gezichtsuitdrukking. Bij het dragen van een baard is een goede verzorging onmisbaar. Door diverse knip- of trimbehandelingen zorg ik ervoor dat je baard weer ontzettend netjes oogt. Ben je op zoek naar een kapster waarbij aandacht en jij als persoon centraal staat: maak een afspraak en ervaar het zelf.

Mijn producten

Keune – mannenlijn

Onderhoud je kapsel goed zodat deze in topconditie blijft! Verzorg je haar daarom met 1922 by JM Keune. De collectie met haarproducten en baardverzorging voor mannen reinigt, voedt en stylet. Zie je haardos dus als bolide. Dan maak je indruk als een Ferrari onder de Audi’s.
Na het gebruik van 1922 by JM Keune wordt je haarstructuur versterkt en haarbreuk verminderd door creatine. De krachtige proteïnen Omega 3 en 6 verzachten en kalmeren. Ontdek de shampoo, conditioner en styling producten als wax, gel, paste, clay en pomade.

The Barberstation – wax

Een strak en verzorgd kapsel krijg je helaas niet zomaar. Hierbij is de juiste styling, maar ook verzorging erg belangrijk. Vooral bij een old school look, of juist een authentiek kapsel is dit een vereiste. Door gebruik te maken van de perfecte styling- en verzorgingsproducten, weet je zeker dat je haren de hele dag mooi in model zullen blijven zitten. Ik heb in mijn assortiment de producten van The Barberstation voor je haren. Wax is perfect voor het creëren van een warrige look. Vooral voor korte kapsels is wax een ideaal product. De perfecte wax kopen voor jouw haren? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres! Ik adviseer je graag.